Duurzame oplossing voor waterontharding

ProBad.nl installeert niet alleen badkamers en toiletten maar richt zich ook op het onderhoud van sanitair,tegels en afvoeren.

Met een goede waterontharder gaat u nog meer genieten van uw badkamer en toilet.

 

Maak van kalkaanslag verleden tijd

Leidingwater in Nederland is van goede kwaliteit, maar heeft een minpunt: het laat kalkaanslag achter. U heeft er mogelijk ook last van, verstopte kraan, aanslag op uw servies, badkamertegels en uw glazen douchewand. Met een waterontharder kunt u dit probleem oplossen en kalkaanslag volledig voorkomen.

 

Er zijn meerdere soorten waterontharders op de markt, er is echter maar één manier die echt werkt! Onze waterontharders werken met een harsfilter welke de kalk écht uit het water haalt. Wij kunnen direct na de installatie aantonen dat u kalkvrij water heeft in de hele woning. Hierdoor blijft alles in uw badkamer, keuken, cv-ketel en wasmachine als nieuw. Heel veel mensen in Nederland hebben een droge huid. Vaak komt dat door de kalk in het leidingwater. Douchen met kalkvrij water betekent dat uw huid en haar weer heerlijk zacht aanvoelen. De zeep doet zijn werk beter, u verbruikt minder en bespaart daardoor weer!

 

Ook het schoonmaken met zacht water gaat makkelijker, u gebruikt minder schoonmaakmiddel en heeft geen dure anti-kalkmiddelen meer nodig. Dat betekent 50% tijdsbesparing, u hoeft nu immers alleen de badkamertegels en –wanden af te nemen en niet meer te schrobben. Ook bespaart u 50 tot 75 procent op schoonmaakmiddelen. Zacht water betekent ook lagere energiekosten, aangezien kalk isolerend werkt in alle apparatuur die water verbruikt. Hierdoor kunt u de kosten van een waterontharder zien als een investering, die zichzelf zeker terugverdient én u meer comfort geeft. U hoeft nooit meer uw koffiezetapparaat te ontkalken en u heeft geen last meer van vliesjes op de thee of die vieze moeilijk verwijderbare theeaanslag in uw mokken.

 

Wilt u meer tijd voor uzelf en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust en geheel vrijblijvend informatie bij ons aan. Indien u dat wilt kunnen wij bij u langskomen om de situatie te bekijken en om u vrijblijvend te informeren.

 

Voor meer informatie kunt u ons mailen info@probad.nl of bellen op 0653181917.

 

De voordelen

 • Kalkafzetting op uw mooie spullen behoren tot het verleden
 • Nooit meer ontkalken van uw waterkoker of koffiemachine
 • Uw glazen douchewand, tegels en kranen blijven als nieuw
 • Voegen en kit naden blijven fris en verkleuren nooit meer
 • Uw vaatwasser kan zonder zout en u heeft minder wasmiddel nodig
 • Voor uw wasmachine heeft u geen wasverzachter meer nodig en u verbruik 50% minder waspoeder
 • Uw huid voelt heerlijk zacht
 • Eczeem klachten worden veel draaglijker
 • De smaak van koffie en thee is echter
 • Uw glasservies blijft prachtig glanzen
 • Milieu onvriendelijk anti kalkaanslag middelen zijn niet meer nodig
 • Veel schoonmaaktijd besparing
 • Ergernis om die vervelende kalkstrepen is verledentijd

 

Hierbij onze actie

Het leveren van een Duolux 10 reservoir en harscilinder met digitale volume sturing (voor 150m3 water per jaar) met een installatie/montage pakket en 25 kg regeneratiezout.

Voor € 1699,99 incl.btw en gratis montage


Heeft u interesse in bovenstaande aanbieding,of wilt u persoonlijk advies laat het ons dan weten via mail of telefoon.
Er zijn al waterontharders vanaf € 1349,99 incl.btw!

 

Probad
Nieuwsteeg 61
4196 AK Tricht
Tel: 06 53181917