Garantie

Bij de aanschaf van nieuwe badkamerproducten bent u wellicht geneigd vooral te letten op design en prijs. Maar voor producten waarvan u jarenlang plezier wilt hebben is het ook belangrijk te letten op de garantie. Op alle installatiewerkzaamheden krijgt u bij ons altijd 5 jaar volledige garantie.

 

Voor sanitair producten geldt een productgarantie op productie- en fabricagefouten. De lengte van de garantieperiode varieert van 1 tot 5 jaar, met uitschieters tot 10 jaar. Het spreekt voor zich dat de productgarantie op een spiegel of toiletzitting anders is dan voor een douchecabine of bad. A-merkfabrikanten bieden op een douchewand gemiddeld 5 jaar productgarantie. Minstens zo belangrijk als de productgarantie is de na lever garantie op onderdelen. De aanschaf van bijvoorbeeld een douchecabine voor een 'weggeefprijs' kan aantrekkelijk lijken. Maar wanneer na twee jaar blijkt dat een stripje of een klein onderdeeltje in het schuifmechanisme van de deuren vervangen moet worden, dan is het wel zo plezierig wanneer dit ook besteld kan worden. Op kwaliteitsdouchecabines wordt over het algemeen 10 jaar lang na lever garantie op onderdelen geleverd.

 

Product, Montage en na lever garantie zijn dus belangrijke aspecten om mee te nemen in uw aankoopoverwegingen. Bij ons hebt u 1 aanspreekpunt voor al die garanties. U hoeft dus niet zelf met leveranciers of producenten te bellen, één telefoontje naar ons en het komt voor elkaar. Ook problemen die zich na de garantie periode nog kunnen voordoen worden natuurlijk door ons op een adequate manier opgelost. Dat biedt een belangrijke zekerheid voor jarenlang plezier van uw aanschaf.

Probad
Nieuwsteeg 61
4196 AK Tricht
Tel: 06 53181917